activitat 04

1.-

a) Cadena SER: Concha Velasco.

Té qualitat de verificació ja que pots veure la trajectòria de Concha Velasco a través de les imatges. També és credibilitat amb ús intensiu ja que dóna molta informació amb redundància, d’aquesta manera el consumidor de la font té més confiança i dona seriositat a la informació.

b) Telecinco: Boda de Chelsea Clinton.

Té qualitat de complementarietat perqué té dades complementàries i informació retrospectiva sobre els protagonistes de la informació, tan la família Clinton com la família del marit. També té credibilitat per l’ús intensiu de documentació.

2.-

Exemples de documentació en comunicació.

Aquest documental de Lou Reed té funcions de complementarietat ja que complementa la informació central amb entrevistes, música i més documentació. També té funció de credibilitat ja que té una gran quantitat d’informació. Finalment té una funció de crativitat ja que el format es documental y la seva columna vertebral és la cerca de documentació.

Alan Ferrer i Javier Calvo

___________________________________________________

1.-

a) Cadena SER: Concha Velasco.

Té qualitat de tipus complementaria, ja que les imatges complementen el contingut principal amb informació retrospectiva de  la trajectòria de Concha. Per tant també té qualitat de verificació ja que s’utilitzen moltes imatges i poden ser comprovades per l’audiència. Per últim, aquest exemple té funció creativa de tipus preparatòria, ja que el seguit d’imatges ha estat preparat amb antelació mitjançant un procés d’investigació visual.

b) Telecinco: Boda de Chelsea Clinton.

Per començar aquest exemple funciona com a qualitat de tipus complementaria, ja que el contingut principal esta complementat amb un suport de documentació retrospectiva sobre els protagonistes del vídeo.

També té funció de verificació ja que s’utilitzen moltes imatges que poden ser comprovades per l’audiència i així augmentar la credibilitat de la peça visual.

2.-

Exemples de documentació en comunicació.

Aquest és un exemple d’utilització de documentació el qual compleix la funció de qualitat, on és conrea la complementarietat, la credibilitat i la verificació; ja que complementa antigues entrevistes, videos d’antics combats, música, documentació de dades del lluitador i nous videos d’admiradors del gran campió Muhammad Ali. Té un format documental, per tant, la documentació és un element principal; és a dir que compleix la funció de creativitat. També s’hi pot trobar l’ús de la rendibilitat ja que reutilitza videos i imatges del passat en un nou format actual.

 

Ignacio Aguer i Nil Arbós.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s